Vierstem!

Zingen, verbinden en muzikaal bijdragen aan diensten. Dat is het uitgangspunt ‘Vierstem’. Het koor bestaat sinds 2015 en heeft al met veel met plezier en succes bij een aantal diensten, doopdiensten en een huwelijk gezongen. Ook zong Vierstem samen met kinderen uit de gemeente tafelgebeden bij avondmaalsdiensten.

De ruim 20 koorleden, onder leiding van Franske van der Wal- Giesing, repeteren dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de Jacobijner. Zij zingen a capella liederen en liederen met pianobegeleiding. Het repertoire bestaat onder meer uit anthems, carols, liederen van Iona en Thaizé-liederen. Ook vertolkt de Vierstem koorversies van popmuziek. Voor het lidmaatschap vragen we maandelijks een kleine vrijwillige bijdrage i.v.m. de kosten van de bladmuziek en begeleiding. Kom gerust vrijblijvend een keer kijken of meezingen, vooral tenoren zijn van harte welkom! Voor meer informatie of opgave mail naar: vierstem@gmail.com, of neem contact op met Sandra Wiggers (06-40221852) of Angela Koezema (06-39277877)