Zingen, verbinden en muzikaal bijdragen aan diensten. Dat is het uitgangspunt van het koor ‘Vierstem’. Het koor bestaat bijna een jaar en heeft al met veel met plezier en succes bij een aantal diensten en een huwelijk gezongen. De ruim 20 koorleden zijn, onder leiding van Franske van der Wal- Giesing, zijn weer vol enthousiasme gestart.

Er is nog plek voor nieuwe leden, maar met name bij de bassen en tenoren is versterking nodig.

Iedereen verbonden aan, of betrokken bij de vier wijkgemeentes van de VIERgroep; Fenix/Goede Herder, Rondom de Grote Kerk, Adelaar-Regenboog en De Schakel, is van harte welkom zich aan te melden. Het repertoire bestaat uit lichte muziek, anthems, carols, liederen van Iona en liederen uit musicals. De repetities zijn dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de Grote Kerk. Voor het lidmaatschap vragen we maandelijks een kleine vrijwillige bijdrage i.v.m. de kosten van de bladmuziek en begeleiding. Kom gerust vrijblijvend een keer kijken of meezingen! Voor meer informatie of opgave mail naar: vierstem@gmail.com, of neem contact op met Hennie van Amerongen (06- 40443387) of Elize Ritzema (06-37563323)