Op zaterdag 8 december gaan we met de tieners weer kerstbomen kappen.

De opbrengst van de kerstbomenactie gaat dit jaar naar de racerunners van atletiekvereniging Lionitas. Ik zal even in het kort uitleggen wat ze met dit geld gaan doen.

Racerunners zijn een soort van driewielers zonder trappers en met een zadel waarmee kinderen met een lichamelijke en vaak ook een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om te sporten. Ze kunnen met ondersteuning van de racerunners hardlopen.

Racerunners zijn erg duur door deze hoge prijs is het voor kinderen vaak niet mogelijk om door te gaan met het racerunnen. Ze krijgen de racerunner maar korte tijd te leen. Lionitas wil graag eigen racerunners aanschaffen om het voor de kinderen mogelijk te maken te blijven sporten.

Mocht u graag een kerstboom willen kopen dan kunt u de intekenlijst in de kerk invullen of een mailtje sturen naar: rubenkorte3@gmail.com

De kerstboom zal dan bij u thuis worden bezorgd.

Groetjes van de tieners van de Jacobijner