Talentenactie voor het project ‘Fryslân foar Rwanda’

Het thema  van de 40 dagentijd is ‘Een nieuw begin’.  Een nieuw begin kan gemaakt worden met een talentenactie die we willen houden tijdens de 40 dagentijd.  In Mattheüs25 vertelt Jezus een verhaal over talenten. Wat doe jij met jouw talenten? Begraaf je ze? Of kom je in actie en deel je ze met anderen? Wij geloven in delen. Want van delen krijg je meer.  Klik hier om met uw talent aan de slag te kunnen gaan, maar u kunt ook een eigen actie-idee hebben. U kunt u talent aanbieden met behulp van een briefje op het mededelingenbord onder de poster ‘Een nieuw begin’, maar ook binnen  uw familie, school, werk en sportvereniging kunt u een actie organiseren.

Eén van de talenten waar we graag u hulp bij willen gebruiken is het bakken  van taarten voor bij de koffie op zondag 14 april. Wilt u iets nieuws proberen te bakken? Er staan enkele voorbeelden op de website. De taartpunten willen we verkopen voor  1 euro per stuk. Als u een taart wilt bakken dan dit  opgeven bij het afhalen van uw talentkaart.

Voor deze actie is een talentenkaart beschikbaar met een startkapitaal van 5 euro. Het talent dat je aan het begin van de actie krijgt, kun je zowel letterlijk als symbolisch inzetten. Je kunt het gebruiken om materialen of ingrediënten te kopen, maar ook om publiciteit voor jouw dienst te maken, bijvoorbeeld door briefjes te printen en te verspreiden waarop je je dienst aanbiedt. Doet u mee met de talentenactie? Leuk. Op zondag 10 maart kunt u een talentenkaart ophalen en inleveren op zondag 14 april.

Bent u niet in de gelegenheid om op 10 maart een talentkaart op te halen, dan kunt u contact opnemen met:
Geeske van Asperen, tel. 058-2673981
Mari-Joke Veenboer, tel. 058-2160431
Hilda de Koning, tel. 058-2160365

ZWO Jacobijner

klik hier voor voorbeelden van talenten