Friezen op reis naar Rwanda

In oktober 2019 organiseert Kerk in Actie een reis naar Rwanda voor gemeenteleden uit Friesland, die bereid zijn over de drie Rwandese partnerorganisaties te vertellen in Friese kerken in het kader van Fryslân foar Rwanda. U kunt zich tot 26 april 2019 aanmelden voor deze reis.

Voor wie: gemeenteleden uit Friesland, die bereid zijn daar te vertellen over Rwanda

Wanneer: do.17 t/m za.26 oktober 2019 (= herfstvakantie Noord)

Kosten: 1700 euro voor de reis + 300 euro voor vaccinaties, visum en verzekeringen

Inclusief: Twee voorbereidingsdagen en een terugkomdag (data nog niet bekend)
Aantal deelnemers: maximaal 12 mensen

Tijdens deze reis gaat u op bezoek bij de drie partners die vanuit Fryslân foar Rwanda gesteund worden: MwanaUkundwa, de Presbyteriaanse Kerk en de Zendingsdiaconessen.

Na thuiskomst is het de bedoeling dat u in betrokken gemeenten in Friesland vertelt over uw ervaringen. Zo kan iedereen in Friesland deelgenoot worden van uw reiservaringen. Door ons samen in te zetten voor Rwanda, brengen we Fryslân foar Rwanda tot leven en het werk ver weg dichtbij!

Als er meer dan 12 aanmeldingen zijn, bekijkt Kerk in Actie wie er het beste mee kunnen gaan, om de groep zo gevarieerd mogelijk te maken.

Meer informatie en aanmelden: kijk op www.kerkinactie.nl/friesland  en neem contact op met de Kerk in Actie-consulent. Graag vóór 26 april 2019 aanmelden bij: Gerdine Klein: g.klein@kerkinactie.nl