Vakantieweken

Nieuw-Hydepark (voorheen het “Roosevelthuis”) in Doorn.

Al meer dan vijftig jaar worden er op deze prachtige locatie vakantieweken georganiseerd  voor verschillende doelgroepen (b.v. voor thuiswonende dementerenden  en hun mantelzorgers  en voor mensen die lichte of intensieve zorg nodig hebben). Vele gemeenteleden uit Leeuwarden hebben hier onvergetelijke vakanties gevierd. Vele vrijwilligers maken door hun inzet deze vakanties mogelijk, zij genieten wanneer ze de gasten zien genieten.

Als u er eens een week heerlijk tussenuit wilt kan dat behalve naar Doorn ook naar Dennenheul  in Ermelo. U kunt zich dan wenden tot bezoekmedewerkers, ouderlingen of  diakenen   in uw wijkgemeente.  Zij komen bij u op bezoek en regelen met u de inschrijving. Mocht de prijs een bezwaar zijn, dan zijn er mogelijkheden  voor een tegemoetkoming van de kosten vanuit het vakantiebureau of vanuit de diaconie.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u mensen kent die graag met een vakantieweek mee zouden willen. Dan kunt u die van deze informatie op de hoogte stellen.  Organisaties als De Zonnebloem en Het Rode Kruis organiseren  sinds 2018 minder vakanties, dus mocht u meewillen, aarzel dan niet en neem zo spoedig mogelijk contact  op met één van onderstaande  medewerkers.
Uitgebreide informatie vindt u op de volgende  website: www.hetvakantiebureau.nl

Verdere informatie:
voor de wijkgemeente  “De Fontein” bij Riekje Steen h.steen36@upcmail.nl  tel.nr.  058-2128781

voor wijkgemeente  “De Schakel ” bij Eerde Koopmans  eerde.koopmans@kpnmail.nl  tel.nr. 058-2675195

voor  wijkgemeente “De Jacobijner” bij  Ineke van Nienes  a.p.van.nienes@hetnet.nl  tel.nr. 058-2128439.