Coördinator stelt zich voor

Beste mensen,
Mijn naam is Marieke Jooste-Heinkens en ik mag met trots zeggen dat ik de nieuwe coördinator van Het Aanloophuis Leeuwarden ben. Titia de Boer heeft mij de afgelopen weken met aandacht en geduld ingewerkt en is per 1 oktober gestopt. Ik kom uit Heerenveen, maar woon nu in de buurt van Sneek. Ik ben getrouwd en heb mijn man ontmoet in Zuid-Afrika, waar ik ruim tien jaren gewoond heb. Ik heb daar o.a. gewerkt in een tehuis voor thuisloze jonge mannen. Daarnaast heb ik ervaring in de GGZ, de crisis- en vrouwenopvang en begeleid wonen van voormalig dakloze mensen. Voor Het Aanloophuis werk ik 16 uren per week. De donderdag is mijn vaste dag en daarnaast ben ik in de cyclus van drie weken twee weekenden aanwezig tijdens onze openingstijden. Ik werk ook als docent voor de HBO opleiding Sociaal Werk in Groningen en doe het dagelijkse bestuur van Stichting Denova. In de afgelopen weken heb ik al veel vrijwilligers en bezoekers ontmoet. Ik ben warm ontvangen en heb gezien wat een fijne organisatie Het Aanloophuis is. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en heb vertrouwen dat we fijn zullen samenwerken.

Met warme groet, Mariek Jooste-Heinkes coordinator@aanloophuisleeuwarden.nl