Welkom in de kerk

We kunnen weer naar de kerk. De dienst begint om 10.00 uur. We houden ons aan landelijke richtlijnen van zowel de PKN als het RIVM en houden die nauwlettend in de gaten. Per dienst kunnen 140 mensen worden toegelaten.

Reserveren
Wanneer u naar de kerkdienst wilt dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot uiterlijk 10.00 uur op de zaterdag voor de kerkdienst op één van deze twee manieren:
–  bij voorkeur via het email adres welkomindekerk@jacobijner.nl  of telefonisch op nummer: 06 – 534 222 17 (Harm Brinkman) uitsluitend op donderdag en vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bij de opgaaf dient u de volgende gegevens te vermelden:
– Naam, e-mailadres en telefoonnummer
– Aantal personen waarmee u komt (van belang is om aan te geven of deze personen wel of niet tot één huishouding behoren)

Vooraf moeten de volgende vragen negatief beantwoord  kunnen worden:
– Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°);
– Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad;
– Heeft n u huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidklachten;- Is er bij u of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld.

De kerkdeuren gaan open om 09.30 uur.

Als u zich niet van tevoren hebt aangemeld dan moet u uw naam en telefoonnummer opgeven bij de ingang.
Als op alle bovenvermelde vragen het antwoord “nee” blijft, dan bent u  van harte welkom. Het kan zijn dat u even buiten moet wachten. Vergeet niet uw liedboek mee te nemen.

Na de dienst wordt u gevraagd om de kerk per rij te verlaten. Beginnend bij de uitgang! Er is geen koffiedrinken, u wordt verzocht om direct door te lopen naar buiten, met inachtneming van een voortdurende onderlinge afstand van 1,5 meter.

Livestream
De diensten zijn ook live te volgen via Livestream.Kijk verder op www.jacobijner.nlDe diensten worden ’s avonds om 20.00 en 21.30 uur herhaald op Omroep LEO, bij:
Ziggo kanaal 36 of
325;KPN kanaal 1329;
T-Mobile kanaal 796
Telfort ADSL 564;
Telfort Glasvezel kanaal 1329.